• Infra topení v domácnosti

    12.2.2018 | autor: David K. | sekce: Byt a dům

    Infračervené záření je využíváno v mnoha oblastech lidského bytí. Před několika lety byly moderní infrapanely zakomponovány také do českých domácností, kde plní velice praktickou roli. Novodobý způsob vytápění, jehož přednosti vám během velice krátkého okamžiku představíme.

    V první řadě je důležité si uvědomit, že infra topení je zdraví nezávadné a jeho účinky vám žádným způsobem neubližují. Primárním upotřebením jsou hlavně interiéry, svoji přínosnou funkci však plní i v exteriérech.

    Dokonalý vzhled infrapanelů

    K výrazným kladům tohoto zdroje tepla patří bezpochyby unikátní design. Pokud jde o infra topení, nemusí se jednat o podobu klasického radiátoru, jako je tomu v případě teplovodního systému. Tento sortiment je mnohem nápaditější, kreativnější a různorodější.

    Do vnitřních prostor tak lze zakomponovat překrásné obrazy, v jejichž pozadí se ukrývá tato unikátní technologie.

    Vynikající pocit tepla

    infra topeniInfra topení je zajímavé v tom, že žádným způsobem neohřívá vzduch, nýbrž samotná tělesa v cestě, tzn. lidské osoby. I díky tomu budete mít daleko větší a komplexnější pocit tepla, než při jakémkoliv druhu vytápění.

    Infrapanely nejsou nositeli žádného prachu a zároveň nezpůsobují úbytek vlhkosti v interiéru. S jejich používáním dochází i k pozvolnému vysoušení zdiva, což má za následek nulový výskyt jakýchkoliv plísní.

    Rychlý účinek a nízký tarif elektřiny

    Zažnete-li doma infra topení, můžete se těšit na velice rychlý nástup příjemného pocitu tepla. Zároveň máte záruku minimálních teplotních rozdílů mezi oblastí u podlahy a u stropu.

    Zakomponujete-li infra panely do svého interiéru, určitě můžete počítat i s výhodnějším tarifem elektřiny. To se mimochodem promítne do dalších výdajů za elektrické spotřebiče. Samozřejmě, že kladně.

    Infra topení, to je líbezná hudba budoucnosti.

    Obrázek převzat z webu www.freedigitalphotos.net (autor: John Kasawa).

    Rate this post