• Ze zahradního domečku budou mít vaše děti radost

    26.7.2018 | autor: redakce | sekce: Byt a dům, Inzerce

    Během letních prázdnin tráví děti spoustu času především na zahradě. Po několika dnech se však začnou nudit, pokud nemají nějaké atrakce, prolézačky, skluzavky a podobně. Velice oblíbený je u ratolestí také zahradní domeček, ovšem cihlová varianta by byla příliš nákladná, navíc by vyžadovala stavební povolení. Jestliže se chcete vyhnout vyřizování těchto náležitostí, doporučujeme sáhnout po dřevěném řešení.

    Po vlastním domečku touží každý, dokonce i děti potřebují nějaké soukromí. Splňte jim sen a investujte do dřevěného zahradního domečku, který má široké uplatnění. Jakmile děti odrostou, využijete ho k jiným účelům, nemusíte se ho hned zbavovat.

    Jak vybrat dřevěný domeček?

    Současný trh nabízí jednoduchá a poměrně levná řešení. Vybrat si můžete z několika velikostních variant. V letním období dřevěný domeček poslouží jako útočiště pro děti, v zimním do něj zase uschováte zahradní nábytek a další nástroje.

    Při výběru byste se měli zaměřit zejména na materiál, přičemž nejčastěji se nabízí dvě verze, a to dřevo a plast. Dřevěné zahradní domečky mají jednu obrovskou výhodu. Použijete barevný nátěr podle vlastního uvážení, a tak můžete z obyčejného dřevěného domečku vykouzlit barevný ráj. Ovšem na druhou stranu nesmíte opomenout ošetření ochranným lakem, abyste chránili dřevo před nepřízní počasí.

    Plastový domeček nevyžaduje žádné speciální ošetření. Odolává slunečnímu záření, dokonce je barva natolik odolná, že nevybledne ani po několika letech užívání.

    Jaké vlastnosti by měl domeček nabízet?

    Jakmile si uděláte jasno v materiálech, měli byste zapřemýšlet nad dalšími vlastnostmi, jako je podlaha. Prodávají se alternativy s podlahou i bez ní. Záleží na tom, jaký povrch máte na zahradě. Většinou je montáž naprosto jednoduchá, nepotřebujete mnohdy ani speciální nářadí. Podívejte se do pestré nabídky na Skluzavky.cz, kde najdete různorodé zahradní vybavení pro děti.

    Rate this post