• Dřevěné pelety vám zajistí spoustu tepla

    8.2.2015 | autor: David K. | sekce: Energie

    Vytápět nemovitosti lze nejrůznějšími způsoby. Ten, kdo se však nechce spoléhat na předražený plyn či elektřinu zvolí daleko ekonomičtější a především ekologičtější způsob. Jsou to speciální automatické kotle na pelety, jež získávají na stále rostoucí popularitě.

    Pakliže takovým topným zařízením disponujete, určitě vás bude zajímat cenově výhodný nákup tohoto zboží. Jednou z nejdostupnějších cest je specialista na topné produkty, kterým je společnost OPTIMTOP.

    Ta vám zajistí dřevěné pelety borovicové či smrkové s tím, že si je můžete objednat přes internet z pohodlí vlastního domova.

    Co jsou to vlastně peletky?

    drevene peletkyJedná se o ekologický typ palivového výrobku. Ve své podstatě jde o dřevěné piliny a hobliny, jež jsou lisovány do malých válečků. Převládající dřevo a naprosté minimum vody se tak postarají o to, že vytápění bude účinné a efektivní, na rozdíl od některých ostatních zdrojů.

    Kvalitní a hlavně šetrné palivo v sobě nemá jakékoliv další nežádoucí příměsi. Vhodné jsou do speciálních dávkovacích kotlů nebo kamen, kde si jich nemusíte hodně dlouhou dobu všimnout.

    Peletky od společnosti OPTIMTOP disponují i řadou jiných kladů.

    • Dodávány jsou ve speciální a odolné fólie
    • Vhodné zabalení přislibuje dlouhou životnost a skladovatelnost
    • Při spalování je dosaženo maximální tepelné energie

    Získejte dopravu zcela zdarma

    Objednáte-li si dřevěné pelety u výše zmiňovaného specialisty, máte záruku, že od jedné palety a výše získáte dopravu zdarma, a to po celém území České republiky. Navíc se vám dostane velice profesionálního a individuálního přístupu.

    Jen stěží budete hledat cenově dostupnější služby a topná paliva, než v podání firmy OPTIMTOP, která se zaměřuje nejenom na peletky, ale také pytlované uhlí a řadu dalších produktů obdobného typu.

    Topte levně, efektivně a hlavně bez námahy.

    Rate this post
    Klíčová slova: , ,