• Stella Inovation! Jedinečný design ložního povlečení

    3.6.2016 | autor: redakce | sekce: Doplňky, Inzerce

    Společnost Stella Ateliers s.r.o. využívá k výrobě svého ložního prádla výhradně suroviny, které splňují ty nejvyšší nároky na kvalitu. Díky tomu si tak můžete dopřát luxusní ložní prádlo i u vás doma. K výrobě je použita dlouhovlákenná, ručně sbíraná bavlna, která je charakteristická nízkým procentem rostlinného znečištění. Princip super česané příze se využívá při výrobě vlastní příze pro povlečení. Takovýto materiál má maximálně 20% výčesku, který je tvořen z nezralých, polámaných, kratších a jinak mechanicky poškozených vláken.

    Kvalita, kterou oceníte

    Bavlněné povlečení od společnosti Stella Ateliers s.r.o., je k dostání ve všech velikostech. A to jak od klasického ložního prádla, až po prodloužené možnosti. Pravidelně rok co rok, jsou na trh uváděny jarní a zimní kolekce, které se vždy setkají s velmi pozitivní reakcí u zákazníků. Kvalita je zaručena zejména díky prvotřídnímu materiálu, ze kterého je ložní prádlo vyráběno – dlouhovlákenná, ručně sbíraná egyptská bavlna. Ta se dále zpracovává do saténových tkanin (120g/m2) a jerseyových pletenin (140g/m2). Takto připravené příze se dále odborně bělí, barví, tisknou a pod odborným dohledem dále upravují.

    Ložní prádlo pro náročné spotřebitele

    Co rozhoduje o výběru ložního prádla? Kromě ceny a materiálu, tak i bezesporu jeho vzhledová stránka a design. Právě to je jeden ze základních charakteristik, které u každého zákazníka hraje prim. Stálost barev na povrchu tkanin a pletenin je bez jakékoli újmy i po několikanásobném praní. Nároční zákazníci mimo to také určitě ocení i tvarovou stálost povlečení, společně s velmi snadnou úpravou – povlečení jersey nevyžaduje žehlení.

    Stella Ateliers je její Inovace

    Ložní prádlo Stella Inovation je velmi originální součástí nabídky ložního prádla, která je určena pro děti a mladistvé. Barevné, veselé a designové povlečení přeci jen v nabídce společnosti Stella Ateliers trošku chybělo. Povlečení Stella Inovation se vyznačuje nejen originálními vzory, ale také digitální technologií, kterou je povlečení tisknuto a umožňuje tak tisk i ve velmi populárním 3D provedení. Povlečení je vyrobeno z 100% bavlněného saténu (120g/m2), či z 100% bavlněného jerseye, což je oboulícní úplet, který není potřeba žehlit. Každý zaručeně ocení velmi praktické zapínání na zip, na nějž se vztahuje dlouhodobá záruka.

    Rate this post