• parkovaci sloupek

    Parkovací sloupek si můžete umístit i k vaší nemovitosti

    9.6.2022 | autor: David K. | sekce: Ostatní, Inzerce

    Rozčiluje vás, jak vám na soukromém pozemku před domem vždy někdo zaparkuje? Vadí vám, že vám na chalupě cizí lidé vjíždí na příjezdovou cestu, kde mnohdy odstavují své vozy? Pak se takovými neblahými scénáři příliš dlouho nezatěžujte a jednoduše je vyřešte. Nápomocny vám v tomto směru mohou být parkovací sloupky. O tom se přesvědčíte v následujících řádcích.

    Sklopné parkovací sloupky

    Sloupek tohoto typu zná bezpochyby každý. Hojně využívané jsou především v komerčních oblastech, díky nimž je zamezeno parkování na vybraných místech nebo znemožňují průjezd danou oblastí. Něco podobného si nyní můžete pořídit také.

    Parkovací sloupek sklopný může nabývat odlišných podob. Vždy jde o kvalitní materiál s vhodnou povrchovou úpravou, takže odolá nepříznivému venkovnímu počasí. Zároveň je opatřen červenými pruhy, aby se pro ostatní řidiče a lidi stal v podstatě nepřehlédnutelným. Takový sloupek je uzamykatelný, takže si ho odemknete a sklopíte pouze vy, když chcete projet nebo na takovém místě zastavit.

    Pokud se vám takové řešení osvědčí, nemusíte se zaměřovat pouze na sklopný sloupek. Dostupné jsou pochopitelně i jiné varianty provedení. Typickým příkladem je parkovací sloupek ve tvaru motýla nebo parkovací zábrana napodobující písmeno „U“. Na své si v tomto ohledu přijde skutečně kdokoliv.

    Sklopné parkovací zábrany jsou čím dál oblíbenější

    Dejte zelenou certifikovaným sklopným sloupkům, které mohou poměrně snadno a rychle vyřešit vaše problémy. Investujte do cenově přijatelných zábran, které už se osvědčily na spoustě míst. Sklopné parkovací zábrany si můžete pořídit v podstatě kamkoliv. Ať už se bude jednat o vaši soukromou nemovitost nebo o komerční objekt. Vždy budete moci volit řešení odpovídající vašim požadavkům, a to i z estetického hlediska. Důkazem toho jsou ozdobné sloupky.

    Rate this post