• guarana

    3 tipy na to, jak se v létě dostat do formy

    21.7.2022 | autor: David K. | sekce: Ostatní, Inzerce

    V létě je hubnutí snazší než v jiných částech roku. Náš metabolismus jede na plné obrátky a podpoří naši snahu o regulaci tělesné hmotnosti. Proto, pokud máte v plánu zhubnout, využijte k tomu právě období vysokých teplot, dovolených a odpočinkového režimu, kdy méně pracujeme a více se věnujeme sami sobě. Přinášíme 3 tipy na to, jak začít v létě hubnout.

    1.    Řekněte ano letnímu jídelníčku

    Sezónní ovoce a zelenina jsou v létě za ceny, ze kterých se bude radovat i vaše peněženka. Využijte toho a nahraďte obvyklé brambůrky, čokoládu a sušenky něčím zdravějším. Možná díky tomu i ušetříte. Vysoké letní teploty navíc mírní chuť k jídlu a hlad. Proto je snazší se zaměřit spíše na lehčí stravu guláš s dvanáctkou si nechat na zimu. Díky úpravě jídelníčku je možné v létě nastartovat metabolismus prakticky v případě jakékoliv tělesné kondice. Tabu nemusí být ani hubnutí v těhotenství.

    2.    Začněte cvičit venku

    Počasí je ideální pro venkovní aktivity, takže se nemusíte vymlouvat, že jste se nezačali hýbat. I když nemáte čas na posilovnu, můžete si jít zaběhat do parku nebo si zacvičit jógu na zahradě. Na YouTube je spousta bezplatných cvičebních videí, podle kterých cvičit doma bez vybavení. A až začnete vidět výsledky, budete mít motivaci dále pokračovat. Nebudete první, kdo ve cvičení pokračoval i na podzim a v zimě, protože zkrátka nemohl přestat. Při tělesném pohybu totiž vznikají v těle hormony, které podporují náš dobrý pocit. A ty jsou často jako droga. Chceme je neustále a více a více.

    3.    Pijte více vody

    Hydratace je důležitá po celý rok, ale v létě, kdy se více potíme, je ještě důležitější. Nejlepším způsobem, jak se ujistit, že pijete dostatek vody, je nosit s sebou láhev všude, kam jdete, a během dne si dopřávat malé doušky. Můžete také přidat do vody ovoce nebo bylinky, které jí dodají osvěžující chuť. A pokud nemáte rádi chuť obyčejné vody, dobrou volbou je také voda perlivá. Někomu ale bublinky mohou způsobovat potíže s trávením.

    A malý hint na závěr

    Zkuste si alespoň do začátku pomoci některými doplňky stravy. Svoje tělo nadopujete vitamíny pomocí ovoce acai. Metabolismus zase pomůže zrychlit prášek z guarany, kterým můžete nastartovat každý den.

    Rate this post