• Odstředivé separátory a deskové výměníky tepla Alfa Laval

    10.8.2018 | autor: David K. | sekce: Ostatní, Inzerce

    Pokud jde o efektivní provoz strojního zařízení, je zapotřebí několika zásadních komponent, které mají pozitivní vliv na výsledek. Mezi ně patří například odstředivé separátory, ideálně ty spojené s kvalitní výrobou a s profesionální funkčností. Zárukou kvality bude výrobce Alfa Laval.

    Právě pod touto značkou máte možnost zakoupit bezpočet produktů přispívajících k lepšímu zpracování strojních součástí.

    Typy deskových výměníků

    Nepostradatelnou částí takového funkčního procesu jsou také deskové výměníky tepla. Ty mají v oboru strojírenství poměrně široký rozsah upotřebení a pyšní se vysokou účinností. To však za předpokladu volby té správně značky tohoto zařízení.

    Jestliže to bude Alfa Laval, dostane se vám celkem pestré nabídky.

    • Nerezové deskové výměníky tepla
    • Pájené deskové výměníky tepla
    • Rozebíratelné deskové výměníky tepla
    • Specializované deskové výměníky tepla

    Deskové výměníky tepla tohoto typu vám včetně profesionálního poradenství a řady nadstandardních služeb poskytne společnost TRIBO Engineering, s.r.o., která je dlouhodobým specialistou ve svém oboru. A kromě odstředivých separátorů a deskových výměníků tepla toho můžete získat ještě mnohem více.

    Výroba ozubených kol

    V oblasti libovolných pracovních strojů je naprostou nezbytností přenášet otáčivý pohyb a mechanickou energii do vybraného místa rámu stroje. A právě k tomu využijete doplňků, jakými jsou ozubená kola. Ta mohou samozřejmě nabývat nejrůznějších podob, od těch evolventních přes šnekové, přímé, kuželové až po šikmé.

    Výroba ozubených kol je také nedílnou součástí portfolia společnosti TRIBO Engineering, s.r.o., která se mimo jiné zaměřuje i na žárové nástřiky, hydrauliku a bezpočet strojních součástí. Dejte v tomto směru zelenou kvalitě, preciznosti, individuálnímu přístupu a v neposlední řadě i výhodným pořizovacím nákladům.

    Rate this post