• Repasovaný notebook nebo nový počítač?

    28.10.2014 | autor: David K. | sekce: Ostatní

    Výpočetní technika se stala nedílnou součástí našich životů. Pracovním nástrojem, ale také neutuchajícím zdrojem zábavy. Nutno podotknout, že jde o zařízení, která stojí určité množství finančních prostředků a právě ty do značné míry rozhodují o celkovém výkonu a kvalitě.

    Při nákupu této techniky se nabízí dvě řešení. Buď si zakoupíte nový počítač, nebo vsadíte na repasovaný počítač. Otázkou ale zůstává, co se vyplatí více? Je lepší utratit dvojnásobné množství peněžních sum nebo využít levný počítač, jen s tím rozdílem, že je použitý?

    Na to se vám pokusíme odpověď v následujících řádcích.

    Repasovaný počítač je zcela dostatečný

    levnapcPokud půjdete do obchodu a poručíte si nový počítat, určitě můžete dostat skutečný výkon, moderní technologie a dvouletou záruku. Počítat však musíte s vyššími výdaji.

    Rozhodnete-li se ale pro starší notebook, získat můžete taktéž záruku, alespoň po dobu jednoho roku. Pořídíte si zařízení s procesorem Intel Core 2 Duo nebo vyšším, jako je i3 nebo i5. To vše za poloviční cenu nové techniky.

    Rozhodovacím aspektem by tedy mělo být, zda vůbec nový počítač dostatečně využijete? Jestli vám nebude stačit repasovaný notebook? Pokud ano, máme pro vás jeden praktický tip.

    Nakupujte techniku na LevnaPC.cz

    Ano, právě tento internetový portál doslova překypuje nabídkou postarších počítačů a přenosných notebooků. Moderní a kvalitní technikou, která se svým zastoupením řadí do business třídy, což je samo o sobě předpokladem patřičné odolnosti a precizního zpracování.

    Udělejte si radost, pořiďte si nový počítač a ještě ušetřete spoustu peněžních prostředků. Zaměřte se na prověřenou repasovanou výpočetní techniku, jíž upotřebíte dle předkládaného výkonu pro rozdílné každodenní činnosti.

    Levný počítač má v současné době zcela jinou podobu. Volte proto repasované notebooky na LevnaPC.cz.

    Rate this post