• Elektrická topidla vám zatopí

    8.11.2013 | autor: redakce | sekce: Energie

    Teplovzdušný agregát je dnes velice využívaným typem zařízení, které je schopno produkovat dostatek tepla prostřednictvím elektrické energie. Tyto výrobky navíc disponují poměrně přijatelnými rozměry a lze je tedy zařadit do kategorie mobilních elektrických topidel.

    Přínosná topná síla, která je nehlučná, regulovatelná a všestranná. V závislosti na výkonu tohoto produktu lze přitápět na stavbách, při vysoušení zdí, ve stodolách, sklepích nebo v průmyslových halách. Díky snadné manipulaci a přenositelnosti je využití opravdu bohaté.

    vzdusin-cz

    Jaké výkony předkládají elektrická topidla?

    Každého však jistě zajímají výkony elektrických topných automatů. Ty započínají na hranici kolem 2kW a dosahují hranice 18kW, kdy je možno zajistit vzduchový výkon až 1.600m3/h. Zařízení z bytelné oceli, která jsou pevná a odolná proti jakémukoliv mechanickému poškození.

    Výjimečností těchto topných prvků je také možnost připojení na teplovzdušnou hadici nebo k pokojovému termostatu, který se o regulaci tepla v místnosti stará za vás. Nerezová topná spirála navíc disponuje vysokou zátěží z pohledu dlouhé životnosti.

    Nahraďte plyn elektřinou

    Některé vnitřní či venkovní prostory jednoduše neumožňují využití plynových topidel, a právě v ten okamžik přichází na řadu elektricky poháněná zařízení, která jsou bezpečná a kvalitní.        Jednoduše ovládatelné výrobky, které je nutné napojit na třífázovou zásuvku.

    Docilte rychle vytopeného prostoru za pomoci elektrického topidla nebo prostřednictvím jeho alternativy v podobě infrazářiče. S takovými produkty však nebudete ohřívat všechen vzduch v místnosti, jako je běžné, ale pouze dané předměty a osoby. Jde o moderní využívání infra technologií, jež nachází uplatnění při bezpečném a spolehlivém vytápění.

    Více o elektrických topidlech.

    Rate this post