• modernibyt.eu navackove uvodni

    Žižkov je místem, které si na první pohled zamiluje každý

    22.1.2024 | autor: redakce | sekce: Ostatní, Inzerce

    Snoubí se v něm historické památky a moderní svět, jenž se dynamicky rozvíjí. Chcete být součástí třetí z pražských čtvrtí? Pokud jste už někdy v minulosti přemýšleli o tom, kde byste se jednoho dne usadili, je jasné, že hlavní město je jedním ze žhavých favoritů.

    Když se řekne Žižkov, mnohým se vybaví umělecký duch tohoto místa. Tvořili tu totiž umělci několika generací, vznikla mnohá nesmrtelná díla. Klidný rodinný život, možnost kariérního růstu a také odpočinek v klidné zeleni. To jsou hned tři důvody, proč se vydat právě směrem k vrchu Vítkov, který je velmi úzce spojený s českou historií patnáctého věku.

    Vhodná volba pro mladou generaci

    Mít to všude blízko? Nákupy, kultura nebo jiná zábava, sportování a procházky, ale také školy a školky. Přesně takové totiž je prostředí Žižkova, ve kterém můžete společně se svým životním partnerem vychovávat děti. Nový byt na Praze 3 se nese v duchu moderních standardů a je obklopen zelenými parky.

    Jaké varianty jsou k dispozici? Vybírat si můžete nejen z dispozic 1+kk nebo 2+kk, na své nové majitele se totiž těší také velmi prostorný pětipokojový byt. Záleží tedy jen na plánech do budoucna, kde hraje hlavní roli například založení rodiny.

    modernibyt.eu navackove

    Investice do nemovitostí je k dispozici

    Chcete vložit své peníze do nemovitosti? Je to dobrá volba, protože takový vklad se zhodnotí hlavně v další generaci. Jinak řečeno, Žižkov se může stát domovem také pro vaše děti. Budou totiž mít k dispozici startovací bydlení.

    Vyberete si mezi balkonem a terasou? Záleží, čemu dáváte přednost. U vybraných bytových jednotek je k dispozici také předzahrádka, počítat můžete rovněž s komorou, kde se nabízí uskladnění různých věcí. A co okolí? Projděte se po parcích, jako je Parukářka nebo navštivte třeba Židovské pece.

    5/5 - (1 vote)