• image

    Kde koupit kvalitní materiál pro šití, vyšívání, pletení či háčkování?

    26.4.2022 | autor: redakce | sekce: Doplňky, Inzerce

    Pletení, háčkování, vyšívání a šití opět frčí. Ať už chcete vyrobit originální módní kousky do vlastního šatníku, oblečení nebo hračky pro děti, či zajímavé dekorace, sehnat kvalitní materiál nikdy nebylo jednodušší. Kde zakoupit kvalitní bavlněné příze či bavlněná plátna? A podle čeho vybírat?

    Obklopovat se předměty, které sami vyrobíme, přináší řadu výhod. Lze tak snadno zvolit barvy, které se dokonale hodí do vašeho interiéru a odpovídají vašemu vkusu, a navíc, všechny výrobky jsou originál. Materiál na výrobu oblečení i dekorací doporučujeme vybírat dle účelu, kterému má sloužit. Bavlněné plátno je například využitelné celoročně, je cenově dostupné a umožňuje výběr ze široké palety barev.

    Bavlněná příze je pak vhodná zejména na jarní a letní oblečení. Je také velmi vhodná pro krajkové vzory. Bavlna je velmi šetrná k pokožce, a proto je velmi vhodná pro děti.

    Kde koupit?

    Kvalitní bavlněné příze i bavlněná plátna zakoupíte například v e-shopu move-material.cz. Jedná se o rodinnou firmu, která vznikla v roce 2008. Původně majitelka firmy prodávala korálky na portálu Fler. V daném roce došlo také k otevření vlastního e-shopu a rozšíření sortimentu.

    V e-shopu dnes najdete cca 16 000 položek produktů pro nejrůznější tvoření. Název MoVe vznikl spojením jmen Monika a Veronika (maminka s dcerou). Veškerý materiál je odebírán pouze od ověřených dodavatelů s tím, že je zároveň vyzkoušen na vlastním tvoření. V e-shopu najdete materiál pro různé kreativní činnosti od korálkování, přes háčkování, vyšívání a šití až po pletení a další techniky.

    Potřebujete bavlněné plátnobavlněnou přízi, korálky, nitě, tyl, kožešiny nebo další materiál pro své kreativní tvoření? Vyberte si ze široké nabídky kvalitních produktů na move-material.cz.

    Rate this post