• Stínící síť PINE

    Umělý živý plot je skvělým pomocníkem

    18.1.2020 | autor: redakce | sekce: Zahrada, Inzerce

    Vždy jsem si přála vypěstovat na své zahradě živý plot. Možná by se mi to i podařilo, nebýt neopatrného souseda, který přípravkem na hubení plevele vyhubil nedopatřením i kus mého živého plotu, který poté začínal celý hynout. Nechtěla jsem už ovšem čekat dalších pár let na to, až opět vyroste a můj milý soused vezme do ruky hubící přípravek na plevel a opět bude po parádě. Tudíž jsem se rozhodla, že si pořídím umělý živý plot, který bude vytvářet předěl mezi naším a sousedním pozemkem. Nemusím se o něj vůbec starat, hubící přípravek mu neublíží a vypadá mnohem lépe než plot živý. Jsem tak ráda, že jsem přišla na možnost, jak vyzrát na neopatrnost našeho souseda, a přitom ukojit mou touhu po živém plotě.

    Stínící síť PINE

    Umělý živý plot od toho skutečného nepoznáte

    Umělý živý plot od toho skutečného opravdu nelze poznat. Manžel mi zpočátku radil, abych na zahradu umístila stínící sítě, které má většina sousedů v okolí a které se mi vůbec nelíbí. S tím jsem samozřejmě nesouhlasila a trvala jsem si na tom, že chci umělý živý plot, když už se mi ze zištných důvodů nedaří vypěstovat ten svůj. Manžel byl zpočátku velmi skoupý k této myšlence a snažil se mě přesvědčit o tom, že umělý plot nebude vypadat dobře, bude se časem ničit povětrnostními podmínkami a také sluncem a ve finále ho budeme stejně muset vyměnit za stínící síť, která je dle jeho slov mnohem odolnější. Naštěstí jsem si ovšem trvala na svém a na zahradě mi „vyrostl“ úžasný živý plot. Nyní již se nemusím dokonce ani dívat na našeho „hobby“ souseda. Nevěřili byste, o kolik lépe chutná ranní káva na zahradě.

    Sestra si zakoupila umělý ratan a je spokojená 

    Má sestra žije se svým mužem v pronajatém panelovém domě nedaleko našeho domu a poté, co uviděla náš nový umělý živý plot, neváhala se zeptat, zda by nebylo možné podobným způsobem zastínit i její balkon, který je v přízemí a takřka každý, kdo jde kolem, může nakukovat do její ložnice, kterou má u balkonu. Poradila jsem jí, ať vyzkouší umělý ratan, který nejen skvěle vypadá, ale je také neskutečně odolný. Ihned si ho zakoupila, a nemůže si ho na svém balkoně vynachválit.

    Rate this post