• SGK

    Fotopasti na ochranu majetku se těší velké oblibě. Jaký model vybrat?

    7.6.2020 | autor: redakce | sekce: Ostatní, Inzerce

    Hledáte vhodné řešení pro ochranu vašeho majetku? Nebo byste si rádi pořídili fotopast pro sledování zvěře? Na trhu je nejrůznějších modelů spousta. Pokud se vám nechce investovat příliš mnoho financí a zároveň chcete kvalitní zařízení, vsaďte na model ScoutGuard SG562-12mHD.

    Perfektní kvalita fotografií

    Fotopast ScoutGuard SG562-12mHD symbolizuje inovaci staršího modelu SG560. Charakteristický je pro ni slušný dosah PIR čidla (18 metrů). Fotopast pořizuje velmi kvalitní denní i noční fotografie a pro její pohodlné napájení slouží 8 AA baterií. Zároveň podporuje SD karty, a to až do velikosti 32 GB. 

    SGK

    Nabízí jednoduché nastavení

    Výhodou této fotopasti je skutečnost, že ji do provozu uvedete během okamžiku. Na začátku stačí jen nastavit datum, čas a prodlevu mezi jednotlivými pořizovanými snímky. Celé nastavení je díky 1,44“ obrazovce velmi intuitivní. Fotopast používá anglické menu, součástí balení je však přehledný návod v češtině, a proto se nemusíte obávat případné jazykové bariéry.

    Skvělá výdrž baterií

    V případě kvalitních baterií je fotopast schopná bez problémů pořídit více než 8 000 fotografií. Zatímco v zimě doporučujeme používat kvalitní lithiové baterie, v létě můžete sáhnout po dobíjecích nebo alkalických. 

    Pokročilá technologie pro zpracování obrazu

    Fotopasti ScoutGuard jsou oblíbené i díky použité pokročilé technologii pro zpracování obrazu. Výsledkem jsou pestré a ostré snímky, které se pro co nejlepší výsledek upravují přímo ve fotopasti. 

    Více informací ze světa fotopastí najdete na www.eshop-fotopasti.cz.

    Rate this post