• Chystáte se zařizovat kancelář novým kancelářským nábytkem

    Chystáte se zařizovat kancelář novým kancelářským nábytkem?

    24.6.2020 | autor: redakce | sekce: Ostatní, Inzerce

    Pak je dobré si uvědomit, že v práci strávíte cca 12 let svého drahocenného času. Nevím, jestli se vám to zdá málo, nebo hodně. Důležité však je, abyste těchto 12 let, pokud je budete trávit za kancelářským stolem na kancelářské židli, strávili v souladu se svým zdravím.

    Aby se na vás sedavé zaměstnání nepodepsalo

    Že sedavá práce u počítače dává nejvíce zabrat očím, zádům a krční páteři, zní dnes tak trochu jako klišé. Ale věřte, že osm hodin denně strávených na nekvalitní židli u počítače (či v nesprávně koncipované školní lavici), každá záda, šíji či hlavu nakonec dovedou k lékaři. Záměrně je řeč i o školní lavici, jako součásti školního nábytku. Jak v případě kancelářského nábytku, tak také školního nábytku, je třeba vzít na vědomí, že každá investice znamená investici do zdraví těch, kteří budou tento nábytek používat. Součástí každého kancelářského nábytku by kromě kancelářského stolu a kancelářských skříní měla být kvalitní ergonomická židle s nastavitelnou výškou opěrky zad, hlavy i sedáku. Pokud možno vypolstrovaná. Až tedy budete kancelář zařizovat novým kancelářským nábytkem a školní třídy novým školním nábytkem, pamatujte na to.

    Chystáte se zařizovat kancelář novým kancelářským nábytkem

    Jak je to se zdravotnickým nábytkem

    V předchozích odstavcích byla řeč o kancelářském nábytku a školním nábytku. Pojďme se nyní kromě kancelářských stolů, rohových psacích stolů, kancelářských skříní a školního nábytku zamyslet nad zdravotnickým nábytkem. Je jasné, že jednotlivá lékařská zařízení mají vzhledem k svému specifickému provozu na zdravotnický nábytek rozdílné nároky. Kromě veškerých funkčních nároků musí zdravotnický nábytek včetně zdravotnických skříní splňovat i velmi přísné hygienické předpisy. Veškerý zdravotnický nábytek musí být vyroben z takového materiálu, aby bylo možno ho jednoduše čistit a dezinfikovat. Právě takový zdravotnický nábytek pořídíte v e-shopu acinterier.cz.

    Rate this post