• KICKBACK No

    Bezpečnost a ochrana je vždy na prvním místě

    10.9.2020 | autor: redakce | sekce: Ostatní, Inzerce

    Bezpečnostní prvky pomáhají mnohým firmám i jednotlivcům dodržovat pravidla bezpečného chování na pracovišti. Tím se dá zabránit poměrně dost velkým škodám.

    Bezpečnost a ochrana na prvním místě

    V dnešní době je třeba předcházet všem možným nástrahám, které se mohou například v automatizované výrobě naskytnout. Provozovatel společnosti v podstatě instalací bezpečnostních prvků zabrání nejen poškození vozového parku, dalšího zařízení při práci s manipulační technikou, ale rovněž ochrání i zaměstnance od těžkých zranění. A přitom postačí velmi málo. Jen správně rozvrhnout systém, který bude spočívat v instalaci kvalitních ocelových nebo plastových sloupků. Sloupky ale mohou posloužit ještě i jiným způsobem.

    1. Mohou se instalovat na místa, kde se nemá parkovat, tudíž před garáže, vjezdy, výjezdy, sklady atd. Tento vratný parkovací sloupek zabrání tomu, aby se zde nestálo a tím se umožnil bezproblémový pohyb vozidel a techniky, ale také ochrání prostory za ním, díky tomu, že vyniká skvělou ohebností.
    2. Parkovací sloupky mohou posloužit na různých parkovacích místech jako rezervace parkování pro zaměstnance. Mohou být doplněny poznávací značkou vozidla nebo dokonce znakem pro invalidy.
    3. Silniční bezpečnostní zábradlí je z dalších možností, jak zabránit nějakému neštěstí na silnici.

    KICKBACK No

    Sloupky, které bezpečně ochrání

    Výrobce dopravníků a další techniky má zkušenosti i v samotné bezpečnosti s manipulační technikou. Díky tomu nabízí vysoce kvalitní bezpečnostní sloupky, které se při nárazu nepoškodí a v podstatě dokonale ochrání i další předměty. Jsou vhodné na všechny místa, kde by hrozilo nějaké poškození nebo kde se musí obsluha potýkat se složitou manipulací techniky. Výhodou vratného parkovacího sloupku nebo dalších bezpečnostních sloupků rozhodně je, že pokud se do nich narazí, tak se nijak nezlomí, nezničí ani dokonce neohnou. Tudíž v podstatě uhne před střetem, ale rovněž zabrání dalšímu zničení.

    Proč si pořídit tento typ parkovacích sloupků?

    • Nárazům se mnohdy nikdo nevyhne, tímto se minimalizují veškeré škody a navíc není nutná výměna po každém nárazu. Navíc je garantovaná dlouhá životnost.
    • Tímto krokem se rozhodně ušetří finanční výdaje a náklady firmy.
    • Díky nabídce různých verzí sloupků a také správnému rozmístění lze skutečně dobře zabezpečit veškeré prostory pracoviště a dát tak i pěkný vzhled pracovnímu prostředí.
    Rate this post