• Pracujete každý den za kancelářským stolem

    Pracujete každý den za kancelářským stolem?

    30.11.2019 | autor: redakce | sekce: Doplňky, Inzerce

    Pak určitě toužíte po co největší pohodě při práci. Tu vám zajistí kvalitní kancelářský nábytek včetně zmíněných kancelářských stolů. Vždy žádejte, aby byl kancelářský stůl ve vaší pracovně dostatečně vysoký. Velmi důležité je, aby byla výška stolu k sedací ploše (kancelářské židli nebo kancelářskému křeslu) optimální. To se týká nejen kancelářského nábytku, ale také školního nábytku. Co to znamená? Výška kancelářského stolu či lavice by měla být právě taková, aby úhel předloktí sedícího člověka svíral s pracovní plochou 90 stupňů. Ideální samozřejmě bude regulovatelná výška kancelářského stolu. Dobrou volbou jsou i kancelářské stoly a školní nábytek s regulovatelným sklonem pracovní plochy.

    Kvalitní kancelářský a školní nábytek – klidná a kreativní mysl

    Kromě kancelářského stolu včetně rohového psacího stolu je velmi důležitý také správný výběr kancelářské židle. Nejen člověku v kanceláři, ale i dětem ve školce a ve škole musí být umožněno měnit při delším sezení polohu těla. U dětí je to jednoduché – většinou nevydrží prkenně sedět a polohu těla změní různým otáčením a natáčením, často k nevoli učitelů. Pokud jde o kancelářského pracovníka, zde je zcela na místě dynamické sezení – polohovatelná zádová opěrka, možnost relaxační polohy (úhel sklonu zádové opěrky 125 stupňů). I takový kancelářský nábytek nabízí acinterier.cz.

    Pracujete každý den za kancelářským stolem

    Šestiprocentní sleva na školní nábytek

    Kancelářský nábytek, školní nábytek, stejně jako zdravotnický nábytek z e-shopu acinterier.cz splňuje veškeré požadavky zákazníků na jednotlivé druhy nábytku. Zároveň jsou veškeré kousky nábytku (kancelářské stoly, rohové psací stoly, kancelářské skříně, zdravotnické skříně a další) i kancelářské sestavy cenově dostupné. Právě teď můžete využít mimořádné slevy 6 % pro školy při objednávce školního nábytku nad 5 000 korun.

    Rate this post