• Poznejte výhody stavebního spoření

    10.4.2019 | autor: David K. | sekce: Financování, Inzerce

    Stavební spoření je produktem, který má dva cíle. Jedním z nich je zhodnocení vašich finančních prostředků, tím druhým pak možnost požádat o výhodný úvěr na bydlení. Nejenom, že se vám dostane zajímavého zhodnocení zůstatkové částky, ale navíc získáte i státní podporu do výše až 2 000 Kč za rok.

    Stavební spoření krok za krokem

    Na počátku všeho je to uzavření smlouvy na stavební spoření. Poté následuje spoření, které může být pravidelné i nepravidelné a je pouze na vás samotných, kolik si budete spořit. Čím více, tím rychleji se přiblížíte k tomu, že si můžete vzít úvěr ze stavebního spoření.

    Stavební spoření má dokonce řešení pro ty, kdo ještě nedosáhnou na plnohodnotný úvěr ze stavebního spoření. V takovém případě můžete využít překlenovací úvěr. Teprve až splníte všechny podmínky, bude vám nabídnut klasický úvěr ze stavebního spoření.

    S tímto produktem se pojí řada výhod, o kterých je třeba se zmínit. Je to například garantovaný úrok vkladů až 1,2 %, zmiňovaná státní podpora až 2 000 Kč ročně, pojištění vkladů 100 000 EUR a bezplatné využití internetového servisu.

    Stavební spoření pro děti i dospělé

    Zhodnocujte své úspory bezpečně a jednoduše. Zároveň s tím si připravte ideální půdu pro získání úvěru na bydlení. A pokud byste náhodou nechtěli své naspořené peníze využít právě v rámci financování nového obydlí, po šestileté vázací smlouvě je lze upotřebit na cokoliv.

    Stavební spoření je zkrátka velice komplexním a flexibilním produktem, který mohou využívat nejenom dospělí, ale také děti a mladiství. Pro každého z nich může mít trochu odlišný přínos. Nebojte se zajímavého ročního zhodnocení až 3,8 % u dospělých a více jak 4 % u dětí. Jeho sjednání je jednoduchým a časově nenáročným procesem, který může absolvovat naprosto každý. Buď na pobočce spořitelny nebo prostřednictvím online žádosti.

    Rate this post