• Správa, úklid a ostraha pro vaši nemovitost? Vložte všechny povinnosti do jediných rukou!

    28.8.2018 | autor: redakce | sekce: Byt a dům, Inzerce

    Každý správný podnikatel moc dobře ví, že je lepší komunikovat s jednou firmou, což mu usnadní čas. Díky tomu už nemusí shánět služby od jiného dodavatele. Ať už se jedná o úklid, čištění, hygienický servis, údržbu zeleně a parků, provozně technický management, údržbu venkovních ploch, ostrahu objektů, deratizace i logistické služby, lze oslovit jedinou společnost.

    Základem všeho je čistota

    V soukromých i komerčních budovách je důležité udržování pořádku. Vždyť projde obchodními centry, kancelářemi i parkovišti nespočet lidí. Naštěstí dnes existují firmy, které se postarají o úklid administrativních, výrobních a skladových prostor i domácností. Lze využít jednorázový, pravidelný či speciální úklid, hotelový servis, uklízení v průmyslu, soukromí i ve venkovních plochách. To vše dle požadavků hygienických a desinfekčních nároků.

    Pokud dáte přednost službám společnosti Hondl Global Services, a.s., zajistíte si úklidové práce pomocí špičkové techniky. K dokonalé čistotě pomohou mycí, lešticí, čisticí, zametací a kombinované stroje, ale rovněž profesionální vysavače a komunální stroje.

    Mějte svou nemovitost pod kontrolou ve dne v noci

    V nabídce firmy naleznete i službu ostraha objektů, jež má v popisu práce ochránit osoby i majetek kdykoliv dle přání klienta. Fyzická ostraha je v kombinaci s kamerovým systémem, EZS a on-line obchůzkovou soustavou nepřemožitelná. Ostraha se zaměřuje na průmyslové i administrativní budovy. Zajišťuje evidenci vozidel a osob, nákladové i osobní vrátnice. Samozřejmostí je správa telefonní ústředny i ohlašování požáru.

    Mrkněte se na web Hondl Global Services, a.s. a objednejte si úklidové práce, ostrahu objektu, BOZP, logistické služby, údržbu venkovních ploch i provozní technický management na míru.

    Rate this post