• Běžné fotografie vyšly z módy. Na zdi pověste vícedílné obrazy

    27.5.2018 | autor: redakce | sekce: Doplňky, Inzerce

    Ještě donedávna jsme na své zdi věšely fotografie z dětství či z mládí. Fotografie jsou skvělé, zachycují okamžiky, které se už nevrátí a na které budeme v budoucnu rádi vzpomínat, bohužel v současné době na zdi už nepatří. Jestli toužíte po fotografii na svou zeď, doporučujeme sáhnout po vícedílných foto obrazech, což jsou obrazy vyrobené z vlastních fotografií. To je jediná forma, v jaké je dnes moderní mít fotografie na zdi. Fotky v rámečcích už in nejsou, co však v módě je, jsou vícedílné obrazy.

    Obrazy nikdy nevyjdou z módy. O fotografiích v rámečcích se však nemůže říct, že by se jednalo o obraz. Je to spíše bytový doplněk, který bohužel vyšel z módy. Místo fotografií v rámečcích své zdi vyzdobte vícedílnými obrazy, kterých je dnes na prodej skutečně mnoho.

    Jakým obrazům dáte přednost vy?

    V současné době si můžete vybírat z mnoha zajímavých vícedílných obrazů. Jedná se o obrazy skládající se hned z několika dílů. Oblíbené jsou zejména sedmidílné obrazy, ale pokud nemáte prostor na tak velký obraz, doporučujeme sáhnout spíše po čtyřdílných či pětidílných obrazech.

    Co se týče motivů, opět si můžete vybírat. Pro mladou generaci jsou atraktivní zejména obrazy měst, které si věší do svého prvního bytu v pronájmu. Obrazy do ložnice volte s motivem krajiny, které uklidňují vždy, když se na ně podíváte. Obrazy se zvířaty se hodí do dětských pokojů či do pokojů pro hosty. Co se týče abstraktních obrazů, ty se skvěle vyjímají nad televizí v obývacím pokoji. Jaký obraz si do své domácnosti pořídíte vy?

    Kde mohu vícedílné obrazy koupit?

    Abyste nemuseli nakupovat v předražených obchodech, doporučujeme nakupovat v internetovém obchodě topobrazy.cz, kde naleznete skutečně širokou a rozmanitou nabídku moderních obrazů na zeď. Nejen, že v nabídce e-shopu najdete všechny zmiňované obrazy na stěnu, ale taky objevíte zajímavé obrazy na plátně, skleněné obrazy či 3D obrazy, které ve svém příbytku jen tak někdo nemá.

    Rate this post