• ulozne prostory

    Úložných prostorů není nikdy dost. Pomohou nafouknout interiér

    30.4.2023 | autor: David K. | sekce: Doplňky, Inzerce

    Máte pocit, že je váš příbytek příliš malý? Neustále se vám totiž všude vyskytují různé zbytečnosti, bez kterých však nemůžete žít (tedy alespoň z vašeho pohledu)? Je načase vybavit svůj byt nebo dům dostatečným množstvím úložných prostor. Mluvíme o nenápadných boxech, krabicích, regálech a policích, díky kterým budou mít věci své místo a vám bude připadat, že je domácnost hezky zorganizovaná a přehledná. Jinými slovy – úložné prostory vždycky nafouknou byt či dům.

    Řád přineste i do botníků

    Kromě toho, že byste měli mít přehled například v knihách byste měli mít přehled také v botách. Regály na boty vám s tím mohou pomoct, ať už budou figurovat místo botníku, nebo jim dáte útočiště ve vestavěných skříní, které si vnitřním uspořádáním můžete přizpůsobit.

    Sjednat pořádek se u bot musí. Jelikož nosíme co roční období trochu jiné obutí, navíc jelikož vítáme návštěvy, řád je v těchto prostorech opravdu nutný. Hledejte vždy takové řešení, které odpovídá nejen svým materiálem, ale především svými rozměry.

    Organizace do koupelny díky koupelnovému nábytku

    Zejména koupelny v panelových domech nebývají zrovna velké, tedy minimálně na pohled ne. Proto byste i sem měli nějaké úložné prostory přinést, abyste tím schovali všechno, co se v koupelně schovat má. Řeč je konkrétně o úklidových prostředcích, také o make-upu a dalších prostředcích na líčení.

    Nejčastěji se koupelny nafukují tím stylem, že se pořídí koupelnový nábytek. Pod zrcadlo nebo do jeho okolí se umístí police, do kterých se poté umístí všechno, co v koupelně chcete mít po ruce.

    Zaplňte rohy krabicemi

    Ale ne ledajakými. V současné době si naštěstí můžete koupit takové krabice, které na první pohled vypadají velmi stylově a které nijak neničí vzhled domácnosti. Nebojte se je jimi zaplnit rohy a uschovejte do nich všechno, na co nemáte místo. Mohou to být nejrůznější dekorace, ale také svíčky, lůžkoviny a další.

    Rate this post