• Kvalitní spánek v kvalitním povlečení

    29.10.2014 | autor: redakce | sekce: Doplňky

    Rádi si dopřáváte kvalitní spánek? Současně stále ladíte interiér ložnice, včetně kvalitní postele se zdravou matrací? Jediné, co Vaší ložnici v tom případě k dokonalosti chybí je luxusní povlečení. Rozmanitý výběr kvalitních materiálů, vynikající vlastnosti, bohaté množství různých designů, to vše je samozřejmostí a díky tomu si jistě vyberete to pravé povlečení pro Vaši ložnici.

    Satén – luxus mezi povlečeními

    Saténové povlečení Vám zaručí spánek jako na obláčku. Materiál Vás překvapí svou hebkostí, příjemným pocitem na dotek a zároveň Vám nabídne dokonalou pevnost a funkční vlastnosti. V horku Vás příjemně ochladí, v zimě naopak hřeje. Saténové povlečení dodá Vaší posteli eleganci, Vám přinese neodolatelný pocit výjimečnosti a celkově tak vytvoří pohodlí, které z každé Vaší noci vytvoří neopakovatelný zážitek.

    Povle_ení 2

    Povlečení z damašku – tradice a kvalita

    Milovníky dlouholeté tradice a kvality zvláště ocení luxusní damaškové povlečení. Tradice spojená s nevšedností však není určena jen staromódním interiérům, díky 100% bavlně a tradičnímu vzoru se toto povlečení bude vyjímat perfektně i v nejmodernějších interiérech. Stačí jen vybrat tu správnou variantu.

    Povlečení Jersey – v létě chladí, v zimě hřeje

    V neposlední řadě se můžete nechat rozmazlovat luxusním povlečením Jersey. Oboustranný úpletový materiál se osvědčuje vynikajícími termoregulačními schopnostmi, ať teplo, či zima na Vás už jednoduše nevyzrají. Povlečení Jersey se dále vyznačuje pružností, prodyšností, ale naopak také i savostí.

    Povle_ení 1

    Luxusní povlečení od Stella-Ateliers

    Všechny uvedené povlečení naleznete v nabídce společnosti Stella-Ateliers.cz, v nejrůznějších designech, tak aby splnili přesně Vaše očekávání a Vy si tak vytvořili ložnici svých snů. Stačí si jen vybrat a odměna v podobě luxusního zážitku a zároveň kvalitního spánku na sebe nenechá dlouho čekat. Povlečení jsou nejen pohodlné a funkční, ale zároveň uchovávají také stálost rozměrů a vyznačují se dlouhou životností.

    Rate this post