• Vylepšete svá stávající okna. 3 tipy, které nezklamou

    12.3.2017 | autor: redakce | sekce: Ostatní, Inzerce

    Nechávali jste si nedávno montovat nová okna, a to hlavně za účelem toho, abyste zlepšili izolační vlastnosti vašeho domu, nebo vašeho bytu? Pokud ano, rozhodně můžete začít přemýšlet i nad tím, čím je dále vylepšit a čím je doplnit. Podívejte se na naše tři tipy a budete mít inspirace více než dost. První možnost je spojena s tím, že nabízíme žaluzie.

    Ty dnes patří doslova mezi samozřejmé doplňky moderních plastových oken. Využijete je hlavně ve chvíli, kdy chcete zamezit průniku slunečních paprsků do interiéru. Máte tak jistotu, že nebudete oslňováni, ani se daný interiér nebude nijak ohřívat. Pokud se podíváme na další přednosti žaluzií, jsou to tyto:

    • Jednoduchá montáž
    • Široký výběr variant
    • Nízká pořizovací cena

    Zkuste také rolety

    Zaujme vás také náš druhý tip, který se velmi hodí ve chvíli, kdy vám záleží hlavně na soukromí, ale zároveň nechcete kupovat klasické závěsy, nebo záclony. Co je dobrou alternativou, to jsou právě komfortní rolety, které jsou v rámci vytvoření soukromí volbou číslo jedna. Dále ale nadchnou také svým jednoduchým použitím, nebo svým vzhledem. Moderní tipy dnes není problém pořídit v celkem originálním designu, který vás rozhodně nezklame, pokud se rozhodnete bydlet opravdu moderně.

    Obtěžuje vás hmyz?

    Především v létě je hmyz poměrně velkým problémem. Jsou to mouchy, vosy, ale třeba také komáři. Proto vám doporučíme i náš třetí tip, který také rozhodně nijak nezklame. O co se jedná? Jsou to moderní sítě proti hmyzu na okenní rám. Jejich unikátem je to, že dokážou vytvořit praktickou mechanickou překážku, skrz kterou se létající, ani lezoucí hmyz rozhodně nedostane. Lákadlem je ale i to, že dané sítě proti hmyzu nijak neomezují v použití vašich oken, popřípadě v použití vašich balkonových dveří. Předností je rozhodně i to, že není problémem jejich montáž, a to i na již existující, tedy plnohodnotně osazená okna.

    Rate this post