• MASIVNÍ POSTELE Z EXOTICKÉHO DUBU

    18.12.2017 | autor: redakce | sekce: Byt a dům, Ostatní, Inzerce

    Přemýšlíte nad novou postelí nebo ložnicí? Máme pro Vás tip. ECLISSI LOŽNICE je českou firmou, která se zabývá výrobou kvalitních masivních postelí a ložnic z exotického MALAJSKÉHO DUBU. Ten je o 15% tvrdší než tuzemský dub. V nabídce najdete několik modelů masivních postelí, nočních stolků z masivu, masivních komod a doplňků jako jsou značkové rošty a matrace českých firem.

    Pro příští rok si pro nás firma připravila několik zajímavých novinek masivních postelí a k nim i nových nočních stolků a masivních komod. Pojďme se na novinky společně podívat.

    Postel z masivu BENETT Vás zaujme výrazným zaoblením všech hran, které je nejen pohledově zajímavé, ale především uživatelsky velmi příjemné. Luxusním prvkem této masivní postele jsou drážky na obou čelech a postel s nimi vypadá opravu luxusně. Navíc je vybavena skrytou nohou díky, které navozuje pocit levitace. Pro rok 2018 si firma ECLISSI připravila i nové povrchové úpravy v podobě kvalitních přírodních olejů. Oleje je navíc možné mezi sebou kombinovat a postel tak může být vyrobena v různých odstínech. Vhodně zvolenými odstíny lze tak celý ložnicový nábytek pohodlně sladit se stávajícím kobercem, stěnou nebo dekoracemi v ložnici.

    Druhým novinkovým modelem je masivní postel SALERNO. I na této posteli jsou obě čela doplněna drážkami. Těm, kterým by na posteli vadili, nabízí firma možnost vyrobit masivní postel bez nich. Obvodové hrany jsou stejně jako na posteli BENETT zaobleny a vstávání z postele bude pro Vás velmi příjemné. Tomu navíc pomáhá i vyšší výška ložné plochy, kterou lze stejně jako u všech modelů masivních postelí ještě vestavěným kováním zvýšit.

    Pro ty z Vás, kteří touží po vetší individualitě a nebo si chtějí nechat vyrobit postel podle svých představ či představ bytového architekta. Nabízí firma možnost nechat si vyrobit jakýkoliv masivní nábytek na míru.

    5/5 - (1 vote)