• Rozkládací jídelní stoly od českého výrobce Rott

    28.3.2015 | autor: redakce | sekce: Byt a dům

    Společnost Rott byla uvedena na náš i zahraniční trh v roce 1990 a zaměřuje se na výrobu rozkládacích jídelních stolů vyrobených z masivního dřeva. Každý rozkládací jídelní stůl, který je vyroben společností Rott, je unikátní nejen designem, ale také liniemi, které vytváří překrásnou kresbu dřeva. Toto vše si můžete vybrat podle své představy. Firma Rott, která provozuje obvyklé řemeslné práce a výrobu v České republice, zaručuje nejvyšší možnou kvalitu jejich výrobků. Jídelní stoly z masivního dřeva jsou vyráběny i na míru, podle jednotlivých představ a přání zákazníků. Firma Rott zaručí nejen vybavení Vašeho domova, ale i třeba restaurace a hotelů.

    rottdesign.cz_Rozkládací jídelní stoly od českého výrobce Rott_1 - stul antique

    rottdesign.cz_Rozkládací jídelní stoly od českého výrobce Rott_2 - stůl Panama

    Materiál od německých a italských dodavatelů

    Dub, buk a ořech, to jsou dřeviny, ze kterých jsou rozkládací jídelní stoly Rott vyráběny. Dřevina z dubu má „čistou “ nebo „divokou“ variantu a dřevina buk „čistou“ nebo „javorovou“ variantu.

    Možností je také tyto dřeviny bělit nebo mořit do mnoha barevných variant. Dřevina ořech je pouze ve variantě přírodního vzhledu.

    Společnost Rott nakupuje veškeré dřeviny u nejkvalitnějších německých a italských dodavatelů. Tyto dřeviny také samozřejmě mají certifikát PEFC.

    rottdesign.cz_Rozkládací jídelní stoly od českého výrobce Rott_3 - nohy stolůNohy a desky rozkládacích jídelních stolů

    Klasická tloušťka desky stolu je 3,2 cm. Lze ale vyhotovit tloušťku desky o síle 4 cm. Tyto desky jsou vyrobené z průběžné lepené spárovky, která zaručuje jedinečnou pevnost a zamezuje nežádoucí kroucení materiálu.

    Povrchové úpravy rozkládacích jídelních stolů

    rottdesign.cz_Rozkládací jídelní stoly od českého výrobce Rott_4 - povrchové úpravyU rozkládacích jídelních stolů firmy Rott jsou povrchové úpravy prováděny olejováním, voskováním nebo lakováním. U jídelních stolů, které jsou mořeny, se provádí konečná povrchová úprava lakem nebo voskem. Lak je pod testem normy DIN EN 12720 a olej EN 71-3.

    rottdesign.cz_Rozkládací jídelní stoly od českého výrobce Rott_5 -varadero

    Rate this post