• Vířivky Jacuzzi

    15.8.2014 | autor: redakce | sekce: Bazén

    Léto se přehouplo do své druhé poloviny a Vy jste si nestihli ještě vůbec odpočinout? S vířivkou od společnosti Albixon si nemusíte brát v zaměstnání týdenní dovolenou, abyste si dopřáli chvíle válení a relaxace. Albixon nabízí dva druhy vířivých van. Prvním typem jsou vířivky Jacuzzi. Tento typ vířivek má jedinečné účinky na lidský organismus. Pobyt ve vířivkách Jacuzzi pomáhá nejen udržet harmonickou rovnováhu psychické pohody, ale také cítit se fit po stránce fyzické. K tomuto pozitivnímu stavu napomáhají zejména hydroterapie a hydromasáž.

    Zejména hydromasáže mají pozitivní účinky na krevní oběh, zmírňují napětí svalů a odstraňují stres, takže se člověk po pobytu ve vířivce cítí jako znovuzrození. Hydromasáže se zaměřují obvykle nejen na uvolnění bolesti zad, ale také ramen, kříží a nohou. Vířivky Jacuzzi si můžete na webových stránkách společnosti Albixon www.albixon.cz vybrat z nejrůznějších tvarů, velikostí i barev. Ať už se rozhodnete používat ji u Vás doma k soukromým účelům, nebo například ve wellness pro služby klientů, u Albixon najdete vždy tu pravou vířivku.

    vířivka

    Slibujete-li si od Vaší budoucí vířivky zejména pohodlí, pak Vás určitě nadchne vířivka Jacuzzi Santorini Pro. Kromě klasické hydromasáže tato vířivá vana disponuje spoustou doplňkových terapií. Je totiž doplněna o aroma, světelnou terapii a blower funkci. Své využití najde zejména v rodinných kruzích, neboť disponuje dvěma lehátky a třemi místy k sezení. Velkou řadu předností obsahují také vířivky Brilix. Rodinného blahobytu i radovánek s přáteli si budete moci užít ve vířivce Daphne, která je určena až pro pět osob.

    Rate this post