• Extrakční čištění koberců Brno

    29.9.2013 | autor: redakce | sekce: Ostatní

    Naše firma Vám nabízí extrakční metodu čištění koberců a čalounění, která je opravdu účinná. Zapomeňte na revoluční a suchá čištění koberců, jedině mokrá metoda zajistí, že bude Vaše prostředí čisté a zbavené alergenů. Extrakční metoda čištění spočívá ve vpravení čisticího prostředku do hloubky vlákna koberců a čalounění. Čisticí roztok zředěný vodou je následně odsáván do sběrné nádoby spolu se všemi nečistotami a pachy. Prostor 5×5 m je touto metodou vyčištěn v průměru za 45 minut, vše samozřejmě závisí na stupni znečištění a dalších faktorech, které naleznete na webu čištění koberců Brno.

    čištění koberců Brno

    Klienti se většinou snaží koberec a čalounění čistit svépomocí, problém ale nastane tehdy, kdy mají vodu z čištěného prostoru odsát. To v domácích podmínkách bez speciální techniky není možné. Špičkové stroje značky Kärcher, které k čištění používáme, si spolehlivě poradí se všemi typy čalounění, koberců či matrací. Pokud budete mít zájem pouze o zapůjčení této techniky, budete následně proškoleni, jak co možná nejefektivněji dosáhnout přijatelného výsledku. Šetřete tedy Váš čas a peníze a využijte našich služeb na adrese: půjčovna strojů na čištění koberců Brno.

    Náš servis je kompletní, a tak k čištění koberců můžeme také přidat mytí oken či horizontálních žaluzií, a to opět za použití čisticích prostředků řady Kärcher. Je třeba také zmínit slevy, které je možno uplatnit. Doprava po Brně je zcela zdarma a nezapomněli jsme ani na seniory, ZTP klienty, studenty či stále klienty.

    Rate this post