• Finep překvapuje nabídkou bytů na Praze 5!

    25.6.2013 | autor: redakce | sekce: Ostatní


    Sehnat kvalitní bydlení v atraktivní lokalitě na území hlavního města Prahy už nemusí být žádný velký problém. Stačí si vlastně jen vybrat. Jedna z nejvýznamnějších developerských společnosti – Finep, například nabízí nové byty v unikátním projektu Britská čtvrť. Tyto byty se mohou pochlubit moderně řešenými dispozicemi, potěší i příjemná lokalita, dopravní dostupnost i občanská vybavenost. Prosím, seznamte se…

    Finep neusíná na vavřínech

    Developerská společnost Finep působí na trhu nemovitostí již 15 let a za tuto dobu dokázala vybudovat více než 6000 bytů v desítkách úspěšně dokončených projektů a to na území České republiky i na Slovensku. Kvalitu práce společnosti dokazuje i první místo v prestižní soutěži „Best of Realty“, které Finep získala již dvakrát. Finep se drží současných moderních trendů a jejím cílem je vybudovat bydlení, které uspokojí i ty nejnáročnější. Důkazem jejich snahy je populární projekt Britská čtvrť, který vzniká na Praze 5.

    finep-01

    Praha 5 je plná zajímavých možností

    Projekt Britská čtvrť se nachází v lokalitě Stodůlky na Praze 5. V současné době jsou byty v Praze 5 na prodej ve čtyřech etapách. Je to Britská čtvrť II a Britská čtvrť III – ty jsou v pokročilé výstavbě a k mání jsou již poslední byty. Další částí je Britská čtvrť IV, kde naleznete bohatou nabídku nových bytů. Nově jsou v Praze 5 dokonce k dispozici i družstevní byty. Ty nabídne pátá etapa plánované výstavby.

    Vyšší standard vybavení zajišťuje pohodlí i bezpečnost rezidentů

    Kromě moderního řešení nabízí byty v Praze 5 i maximální pohodlí a především bezpečnost pro své obyvatele. Všechny domy, které se zde nacházejí, mají prostorné bezbariérové vstupy a jsou vybaveny moderními výtahy. Parkování je zajištěno v podzemních garážích, které jsou pro zvýšení bezpečnosti pod neustálým kamerovým dohledem. Z hlediska pohodlí jistě potěší fakt, že vnitrobloky domů jsou pojaty jako klidová zóna – nachází se v nich zeleň a lavičky. Pro děti zde bylo vybudováno dětské hřiště – v jeho okolí nebudou jezdit auta, takže se o zdraví dětí není potřeba obávat. Díky těmto faktorům je bydlení v Britské čtvrti ideální pro rodiny s dětmi a mladé páry. Na své si zde přijdou i milovníci sportu, nebo starší páry či senioři.

    finep-02

    I komerční prostory jsou k mání

    Finep nabízí kompletní projekty, takže v blízkosti domů samozřejmě nechybí ani školy, školky a obchody. V nabídce najdete i nebytové prostory Praha. Současná nabídka nebytových prostor obsahuje 4 jednotky, které se nachází v aktuálně budované etapě Harfa Park V. Možností bude více. Jestliže chcete záruku kvalitního bydlení v atraktivní lokalitě, zajímejte se o Finep, potěší vás svou rozmanitostí. Společnost nabízí i bydlení v dalších zajímavých lokalitách po celé Praze.

    5/5 - (1 vote)