• metal

    Zakomponujte kovové prvky do své domácnosti

    11.1.2021 | autor: David K. | sekce: Doplňky

    Moderní a útulná domácnost, to už nejsou pouze dřevěné materiály a jim podobné dekorace, jak by si mohl, kdo myslet. V posledních letech se do popředí zájmu mnohých lidí dostávají také kovové doplňky. I přesto, že kov působí chladným dojmem a většina si ho dokáže představit pouze venku, opak je pravdou.

    Kovovým nábytkem to začíná

    Kovové prvky mohou v rámci domácnosti nabývat různých forem. A to i těch hodně viditelných. Typickým příkladem jsou kovové stoly a židle. Třeba i v kombinaci s ostatními doplňky. Kov je však u nich hodně viditelným prvkem. S kovem se však nemusíte setkávat jenom v obývajícím pokoji nebo jídelně. Bývá nedílnou součástí také ložnice, aniž byste si to více připouštěli. Co takhle robustní a pevná kovová postel?

    metal

    Kovové doplňky mají zelenou

    Daleko častěji se v moderních interiérech setkáte hlavně s kovovými dekoracemi. Může se jednat o menší výrobky, které však svou kovovou podobou tvoří originalitu daného prostoru. Na stěnách mohou být umístěny například kovové rámy obrazů. Na stůl si zase dáte kovový svícen a při stolování využijete kovový tác. Meze se v tomto směru rozhodně nekladou a kov je jednoduše módním hitem.

    Vzhledem k tomu, že tento materiál může být ověnčen zcela jinou než přirozenou povrchovou úpravou, lze jej dokonale sladit s dalšími barvami v interiéru. Z kovového prvku můžete udělat nenápadný doplněk nebo naopak nepřehlédnutelnou součást vašeho bydlení.

    Nádech kovové historie

    Trendy pochopitelně nejsou jenom moderní a dokonalé kovové výrobky do interiéru. Mnohdy jsou daleko originálnější produkty, na nichž se podepsal zub času. I ošuntělý a odřený kov má své kouzlo a může zapadnout do ryze moderní domácnosti. Jen si to vyzkoušejte sami. Pořiďte si nějakou kovovou dekoraci do bytu či rodinného domu a budete vidět, jak se tam vyjímá. Fantazii se meze rozhodně nekladou.

    Rate this post