• Máte sedavé zaměstnání? V tom případě seďte pohodlně a zdravě

    20.11.2015 | autor: redakce | sekce: Doplňky, Inzerce

    Sedíte celé dny v kanceláři a trápí Vás bolesti zad? Mnoho lidí si myslí, že práce v kanceláři není nijak fyzicky náročná, ale opak je pravdou. Právě lidé, kteří mají sedavé zaměstnání, mají nejčastěji problémy s bolestmi zad, které jsou způsobené nesprávným držením těla v sedu a sezení na nekvalitních židlích a křeslech. Pokud se chcete s tímto problémem rozloučit, je velmi důležité opatřit si kvalitní kancelářská křesla, která Vám poskytnou skutečnou oporu a umožní Vám pohodlně sedět po celý den. Je totiž pravdou, že pokud se člověk cítí nepohodlně, dokonce ho něco bolí, nemůže se plně soustředit na svou práci. Chcete-li tedy podávat co nejlepší pracovní výkony a ušetřit své tělo zdravotních rizik, pak byste měli výběru kancelářského křesla věnovat speciální pozornost.

    kancelarske-kreslo-derry-1-1-zdarma-seda-originalCo je zásadními vlastnostmi kvalitního kancelářského křesla?

    • Nastavitelná výška sedu
    • Pohodlný a anatomicky tvarovaný sedák
    • Výškově nastavitelné opěrky rukou
    • Stabilní a pevný podvozek s lehce pohyblivými kolečky

    Zdravé sezení levně? S námi ano

    Pokud se budete držet výše zmíněných kritérii, můžete si být jisti, že Váš výběr bude správný. Teď už víte jak, ale možná Vás bude zajímat, kde vybírat. Proto Vám přinášíme internetový obchod, ve kterém naleznete opravdu širokou nabídku kancelářských židlí a křesel, za skvělé ceny. Setkáte se zde se skvělým skloubením špičkové kvality a nízkých cen. A abychom Vás potěšili ještě více, pravidelně pro Vás upravujeme kategorii kancelářské židle akce, kde nabízíme ještě příznivější akci 1+1 zdarma.

    Zdravé sezení je velmi důležité a rozhodně bychom na kancelářském křesle neměli šetřit. To ovšem neznamená, že musí být přehnaně drahé. Stačí pouze vědět, kde vybírat. Neváhejte se na nás za tímto účelem obrátit, ušetřete svá záda bolesti a svou peněženku vysokých výdajů.

    Rate this post